Guiden RESESÄKERHET inför utlandsresan.

 

Syftet med vår guide "Resesäkerhet inför ulandsresan" är att öka din säkerhet vid den aktuella destinationen och samtidigt ge information som ökar den generella säkerheten vid utlandsresor.

 

Hur agerar man vid en hotellbrand? Vart ringer man vid en krissituation? Guiden RESESÄKERHET inför utlandsresan ger dig svaren på flera frågor.

 

Guiden innehåller även ett "Travel Safety Card" som är ett kort stort som ett kreditkort, med de nödvändigaste telefonnumren i händelse av krisläge anpassat för aktuell destination.

 

Målsättningen med guiden är att resenärer börjar prioritera sin säkerhet, vilket förhoppningsvis innebär att färre resenärer drabbas av reserelaterade problem.

 

Guiden kan köpas inom bokhandeln. Vid beställning hos Adlibris följ bara denna länk.

 

Vid antal överstigande tio exemplar går det bra att köpa av oss direkt. Kontakta oss för prisförfrågan oavsett om det avser dig privat, organsation eller företag.

 

Vad gäller ratingsystemet "Travel Safety Ratings" har vi istället valt att hänvisa till de viktigaste länkarna som ger en bättre bild av nuläget samt riskbedömningar. Länkarna hittar ni här!